Hjort, Rolf & Agneta

From AmwayWiki
Jump to: navigation, search
Rolf & Agneta Hjort
Rolf and agneta hjort.jpg
Pin: Diamond (2007)
Markets: Scandinavia (Sweden)
LOA:

Network TwentyOne

LOS Upline: Mansson, Ulf & Elisabeth
Website: http://www.n21corp.com
Notes:

Inception

1999

Qualifications

Sweden

Diamond August 2007

Success Story (Swedish/Svenska)

From Swedish Amagram Januari 2008

Vi ser en otrolig möjlighet för oss och våra barn och barnbarn att ha trygghet och säkerhet i framtiden

"Vi sag den har verksamheten för drygt 8 år sedan. Vi hade då var sitt heltidsjobb, Agneta arbetade som vårdare/personlig assistent och Rolf arbetade på ambulanshelikoptern i Stockholm. Vi drev ocksa ett eget företag inom klädbranschen, affären var öppen 6 dagar i veckan utan anställda, vilket innebar att det absolut inte fanns någon tid över. När vi blev inbjudna till att se affarsmöjligheten var vi ute med vår båt på semester. Som tur var så har vi alltid varit väldigt nyfikna av oss och sökt efter något annat.

Den som ringde berattade inte så mycket, men det hördes på rösten att det var något spannande! Vi valde att avbryta semestern för att åka och titta vad det kunde vara för möjlighet. I dag är vi mycket glada och tacksamma over det. Genom att prioritera tid till affarskonceptet, om självklart en del investerade pengar, så kunde vi pa 2 års tid helt ändra våra liv. Naturligtvis var det en del omprioriteringar under tiden men det har definitivt varit värt det flera gånger om!

Detta handlar definitivt inte bara om pengar - man får vänner för livet i hela världen samt att det innebär en möjlighet till värdefull personlig utveckling som vi inte har sett motsvarigheten till någon annanstans. Det är väldigt tryggt att ha Amway och ett stabilt utbildningssystem som samarbetspartners. Vi ar väldigt stolta över att arbeta med Amways affärsmöjlighet i dag och det har inneburit en otrolig livskvalitet för oss båda. Det är en obegränsad potential och är man beredd att jobba, samt följa de råd man får, så kan man nå sina drömmars mål. I dag har vi balans mellan tid och pengar vilket vi anser är mycket värdefullt. Tidigare sag vi knappt varandra på dagarna e1ler kvällarna då all tid gick åt till att jobba, äta och sova snabbt. Då var en vanlig fråga från våra barn - vem jobbar denna julen, nyår eller midsommar?

Det ar en fantastisk känsla att kunna välja vad man vill göra på dagarna, om man vill ta en tur på våra motorcyklar, en promenad eller träffa barnbarnen. Då vi tycker väldigt mycket om att resa, så måste vi säga att resa med Amway är att resa med en annan dimension. Något som inte går att köpa för pengar är det otroligt trevliga resesällskap som är med på alla resor, samt att det alltid är så väl arrangerat.

I dag har vi börjat designa vårt liv. Vi ser en otrolig möjlighet för oss och våra barn och barnbarn att ha trygghet och säkerhet i framtiden. Livet är kort och går inte i repris så det gäller att ta vara på varandra."