Cecilia Ulenius & Mats Holmberg

From AmwayWiki
(Redirected from Holmberg, Mats & Cecilia)
Jump to: navigation, search
Mats Holmberg
Matsholmberg.jpg
Pin: Diamond (2006)
Markets: Sweden
LOA:

Network TwentyOne

LOS Upline: Cox, Peter & Debbie
Website: http://www.cema.se/
Notes:

Qualifications

Diamond May 2006

Success Story (Sweden)

Mats är utbildad civilingenjör inom maskinautomation och valde det yrket för att förverkliga alla sina drömmar. Ända sedan han var liten har han drömt om att resa mycket, roa sig med kompisarna och köra allt som kör fort. Efter att ha jobbat som ingenjör ett tag insåg han att han aldrig skulle kunna få det han drömt om om han fortsatte i samma bana. Därför började han leta efter alternativ som kunde ge honom det liv han önskade. 1997 jobbade Mats i USA och där berättade en av hans vänner om Amways affärsmöjlighet. Mats trodde inte att det var något han skulle kunna göra då han hade väldigt dåligt självförtroende på grund av sin ordblindhet. Men efter en noggrann undersökning av affärsidén insåg han att det var precis det han hade letat efter.

Cecilia hade aldrig haft stora framtidsdrömmar. Det enda hon kunde föreställa sig var att få en utbildning och sedan jobba för andra resten av livet. Hon utbildade sig till lärare och började undervisa. När Mats presenterade Amways affärsmöjlighet för Cecilia var hon allt annat än entusiastisk. Det verkade besvärligt och därför ville hon inte bli inblandad.

De första åren byggde Mats upp verksamheten utan uppbackning från Cecilia. Det bidrog kanske till bristen på resultat i början. 1999 bestämde Mats sig för att lämna USA eftersom den skandinaviska Amway-marknaden började utvecklas. Från det att Mats startade verksamheten i USA i oktober 1997 tog det tre år att nå 21 %. Efter att han hade nått fram till detta första mål blev Cecilia mer intresserad. Då hade hon mött många av dem som också hade byggt upp en Amway-verksamhet och insåg att de var helt vanliga människor precis som hon.

Det tog 20 månader att gå från Silver till Emerald. Då förändrades vardagen för både Mats och Cecilia. De kunde sluta sina jobb och fick mer tid tillsammans. Under tiden fick de även dottern Celina. ”Att få spendera tid med henne på dagarna är något helt otroligt. Att själva få bestämma när hon skulle börja på dagis kan inte beskrivas med ord. Detta är vad Amwayverksamheten bland annat har gett åt oss” säger Mats och Cecilia. Dessutom har de fått många vänner som kommer att finnas kvar resten av livet. Att hjälpa andra nå sina mål är något som i dag är mest givande. Denna affärsmöjlighet är för alla som vill ha något extra i livet.

Diamond Video